Resultats de la cerca frase exacta: 11

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. cafè amb gel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. tallat amb gel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. te amb gel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. cafè descafeïnat amb gel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. tallat descafeïnat amb gel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. mojito [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Còctel d'origen cubà que es prepara amb rom, suc de llima, aigua, gel i sucre, i que se sol decorar amb una branca de menta piperita. [...]
7. punt de bola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Punt de cocció d'un xarop entre 120 i 130ºC, en què el xarop agafa forma de bola quan s'agafa, amb els dits, d'una cullera que s'ha submergit en un recipient amb aigua freda o amb aigua amb gel. [...]
8. còctel negre d'estiu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Còctel elaborat amb vi negre, gasosa, vermut negre, llimona i gel. [...]
9. crema d'oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, resultant de la barreja d'oli d'oliva, aigua i gelatina, que forma un gel tou i amb poca consistència. [...]
10. coagulació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Procés de transformar la llet en un gel per mitjà d'enzims, amb un quall, o per acidificació, amb bacteris làctics, depenent del formatge que es vulgui elaborar. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>